Zelfoogst

Het veld is altijd ‘open’. Je komt wanneer het je goed uitkomt.

Deelnemers worden per e-mail verwittigd wanneer de gewassen oogstklaar zijn en hoe ze moeten geoogst worden. Op het veld worden de oogstbare gewassen met hun naam en een vlaggetje aangeduid.

Tenzij anders aangegeven, neem je wat je kan gebruiken voor vers gebruik.
Je hoeft niet per se te wachten tot je thuis bent om de groenten te eten! 😉

Recent Posts

  1. We love tomatoes! Leave a reply
  2. Variëren met gazpacho Leave a reply
  3. Tuinbonen doppen Leave a reply
  4. Tuinbonenburgers Leave a reply
  5. Tuinbonen met salie Leave a reply
  6. Geroosterde spitskool Leave a reply
  7. Brownies met rode biet Leave a reply
  8. Soep van geroosterde rode biet en look Leave a reply
  9. Shishitopepers Leave a reply
  10. Pompoenwafels Leave a reply
  11. Boerenkoolchips Leave a reply
  12. Libanese tabbouleh Leave a reply
  13. Snelle dipsaus van rode biet Leave a reply
  14. Dipsaus van paprika en rozemarijn Leave a reply