Nu te oogsten

Hier vind je een overzicht van wat er op dit moment te oogsten is.


Gewone tekst = gele vlag = oogsten voor vers gebruik
Blauwe tekst =  blauwe vlag = dringend / veel oogsten – zo veel als je wil, vries maar in
Paarse tekst = paarse vlag = eetbare bloemen en / of zaden
Oogstrichtlijnen zijn schuin gedrukt
Nieuwe teelten staan een week of zo in het geel

 

Onder het afdak:

  • Look – afhaaldeadline 26 augustus, daarna vrij om te nemen

Tunnel

  • Basilicum (langs de 2 zijkanten, tussen de kerstomaten – hele plant uittrekken!)
  • (Tomaten)

Bladperceel

  • Kropsla 
  • Koriander
  • Dille
  • Peterselie
  • Warmoes
  • Doorlevende spinazie
  • Rode biet
  • Basilicum
  • Courgette / Patisson
  • Snijselder
  • Witte selder
  • Knolselder
  • Paksoi
  • Tatsoi

Peulperceel

  • Prinsessenbonen
  • Snijbonen
  • Malabar- / Boomspinazie
  • Sojabonen
  • Dopbonen allerlei

‘Tunnel 2’ (buiten)

  • (Aubergine)
  • Tomatillo’s
  • Tomaten
  • Paprika
  • Physalis

Koolperceel

  • Savooikool

Wortelperceel

  • Wortelen
  • Pastinaak
  • Wortelpeterselie

2° vruchtperceel

  • Suikermais

Beneden

  • Snijbloemen
  • Oost-indische kers
  • Kruiden allerlei

Smakelijk!

 

Recent Posts

  1. We love tomatoes! Leave a reply
  2. Variëren met gazpacho Leave a reply
  3. Tuinbonen doppen Leave a reply
  4. Tuinbonenburgers Leave a reply
  5. Tuinbonen met salie Leave a reply
  6. Geroosterde spitskool Leave a reply
  7. Brownies met rode biet Leave a reply
  8. Soep van geroosterde rode biet en look Leave a reply
  9. Shishitopepers Leave a reply
  10. Pompoenwafels Leave a reply
  11. Boerenkoolchips Leave a reply
  12. Libanese tabbouleh Leave a reply
  13. Snelle dipsaus van rode biet Leave a reply
  14. Dipsaus van paprika en rozemarijn Leave a reply