Broodabonnement 2018

Abonneer je nu op lekker en gezond brood!

Marjolijn wil je de smaak van 'nen echten bo' laten herontdekken. Zij ging in de leer bij Franse boeren-bakkers, die oude graanvarieteiten telen, zelf hun meel malen en bakken bij het geknisper van brandend hout. Marjolijn is met Bo&Co gevestigd als zelfstandig ondernemer in hoofdberoep.

***

Ik maak brood zoals vroeger : van Belgisch bio graan, op steen gemalen, bereid met zuurdesem, kort gekneed, lang gerezen en gebakken in een houtoven. Dat levert smaakvol, maar ook gezond brood op, met een stevige bite.

Om verspilling, administratieve rompslomp en het voorfinancieren van ingredienten te voorkomen, maak ik brood op bestelling met vooruitbetaling, bij voorkeur via abonnementen. Ik voer bewust een beperkt gamma en distribueer mijn brood ongesneden in de late namiddag. Op deze wijze kan ik mij volledig concentreren op de kwaliteit van het brood, en niet zozeer op het maken van vele kleine deegjes, wat erg veel tijd vraagt. Ik vermijd zo ook nachtwerk dat een normaal sociaal leven onmogelijk maakt. Door de wijze waarop ik werk, vraag ik aan jou om je gewoontes wat bij te stellen. Maar in ruil krijg je smaakvol en gezond brood met weinig voedselkilometers. De werking van Bo&Co benadert daarmee sterk het concept van CSA - Community Supported Agriculture.

Meer informatie over mijn werkwijze vind je op mijn website : bakhuis-boco.be

WERKING

De broden zullen – bij voldoende interesse - 1 keer per week worden geleverd op De Witte Beek op vrijdag, telkens rond 17u00. De broden worden ongesneden en onverpakt geleverd. Je kan desgewenst herbruikbare katoenen zakken kopen voor 2,5 euro per zak.

Voor leveringen van brood op dinsdag verwijs ik om logistieke redenen graag naar de Louis Delhaize van Bierbeek waar de verkoop van mijn brood goed verloopt. Bij onvoldoende interesse voor leveringen op De Witte Beek op vrijdagen, zal ik afzien van leveringen op het veld en kan men ook terecht bij de Louis Delhaize.

Er wordt een lente-zomer abonnement aangeboden dat loopt van 27 april tot en met 26 oktober 2018. Bij een volledig abonnement wordt er 20 keer geleverd op vrijdagen. In de schoolvakanties wordt niet geleverd. Aanmelden doe je graag uiterlijk op de proeverij van 20 april. Je krijgt 23 april bevestiging per email of de leveringen kunnen starten.

Indien de leveringen doorgaan, kunnen ook losse bestellingen met broodkaarten worden geleverd. Dat kan in de plaats van, of aanvullend op je broodabonnement. Alle info hierover vind je op de website bakhuis-boco.be.

ABONNEMENT

Stap 1: Kiezen

Je specifieert hoeveel en welke broden je wanneer wenst af te halen

 • Het gamma en bijhorende tarieven vindt je hierna.
 • Neem je meerdere dezelfde broden, dan vermenigvuldig je gewoon de stuksprijs met het aantal broden.
 • Neem je verschillende broden, dan tel je gewoon de tarieven bij elkaar op.
 • Bij latere instroom, bereken je de prijs van je abonnement door het corresponderende aantal leverdagen te vermenigvuldigen met de stuksprijs.

Stap 2: Betalen

Je mailt je bestelling naar info@bakhuis-boco.be met als onderwerp 'Broodabonnement De Witte Beek'. Je ontvangt de bankgegevens van het bakhuis en wordt gevraagd na bevestiging en dan voor 24 april het totale bedrag over te schrijven. Ook broodkaarten betaal je voor deze datum.

Stap 3: Vakantieregeling

Als je op vakantie gaat, kan dat aanleiding zijn om een bekende eens te laten proeven van het brood. Dat kan een buur zijn, een familielid, een lid van een vereniging waar je bij bent... Je laat je brood dus bij voorkeur ophalen door iemand anders. Zo help je bekendheid te geven aan de bakkerij en bespaar je mij een hoop administratieve rompslomp. Lukt dat echt niet, dan kan je de levering van je brood annuleren (doe je dat bij aanvang van je abonnement, dan betaal je het brood niet, anders wel) of je kan je brood op een alternatieve datum uit de abonnementsperiode laten bijleveren. Geef mij dat uiterlijk twee dagen voor levering aan per email (met als onderwerp 'vakantieregeling').

BROODKAART

Is een abonnement teveel brood voor jou, het wekelijks afhalen of de vakantieregeling te omslachtig of heb je af en toe wat extra brood nodig? Misschien is een broodkaart dan iets voor jou. Alle info hierover vind je op de website bakhuis-boco.be.

GAMMA EN TARIEVEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEVERDATA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier vind je het inschrijfformulier.

Recent Posts

 1. Caesar Salad Dressing Leave a reply
 2. We love tomatoes! Leave a reply
 3. Variëren met gazpacho Leave a reply
 4. Tuinbonen doppen Leave a reply
 5. Tuinbonenburgers Leave a reply
 6. Tuinbonen met salie Leave a reply
 7. Geroosterde spitskool Leave a reply
 8. Brownies met rode biet Leave a reply
 9. Soep van geroosterde rode biet en look Leave a reply
 10. Shishitopepers Leave a reply
 11. Pompoenwafels Leave a reply
 12. Boerenkoolchips Leave a reply
 13. Libanese tabbouleh Leave a reply
 14. Snelle dipsaus van rode biet Leave a reply